Sunday, January 25, 2009

Foarte tare, frate!

Azi m-am intalnit cu un prieten la cafeaua de duminica si printre multe subiecte interesante mi-a povestit despre un site construit pe baza google earth care iti permite o navigare ceva mai deosebita pe strazile oraselor fotografiate la 360 de grade. Initial am fost oarecum entuziasmat dar nu intr-atat incat sa scriu pe blog despre el. Asta pana mi-a venit ideea sa caut sediul Advero. Am luat-o din fundatie, prin spate pe la Tarom cand, surpriza: mi-am gasit masina parcata in fata sediului unui client. M-am mirat ptr ca nu am fost de multe ori acolo si cu toate astea era acolo. Cand am ajuns la firma, pe drumul virtual, am descoperit la masa din curte doi colegi... Foarte tare!

www.norc.ro

Friday, January 16, 2009

Saturday, January 10, 2009

Gandul serii - ziua mea perfecta

As putea spune ca am avut o zi perfecta. Prima dupa foarte mult timp. Nu a fost atat de spectaculoasa pe cat ati putea sa va imaginati, dar m-am simtit pur si simplu excelent. De cand m-am trezit, pana acum cand ma pregatesc sa merg la somn. Pe scurt, m-am trezit la 8 dar am motzait pana la 11, alaturi de motanul meu. Este imposibil sa ma trezesc atunci cand doarme langa mine. Cand am reusit sa ma trezesc in sfarsit, adica sa deschid ochii, am pus mana pe telefon, am sunat cativa prieteni si am decis ca mergem la inot. Noi inotam la Bacau, adica aici, aproximativ de doua ori pe luna. La ora 12.30 am luat startul din Iasi si la 1.45 eram acolo. Drumul a fost perfect, uscat, liber, asa cum imi place mie. Am codus relaxat si m-am bucurat de fiecare kilometru. La piscina din Bacau, seriile dureaza cate o ora si jumatate dar in timpul ala doar inoti. Nu ai unde sa stai pe margine, nu sunt sezlonguri, nu este apa mica si oameni care nu stiu sa inoate. Apa are 2m adancime si efectiv nu ai altceva de facut decat sa inoti. La iesire ai o foame si o sete greu de imaginat, dar care se pot potoli imediat ptr ca orasul nu duce lipsa de locuri de mancat si de baut. Oricum, dupa ce am terminat cu toate astea, am facut plimbarea inapoi la Iasi, unde ma astepta alt grup de prieteni intr-un alt loc care imi place mie. O placinta cu mere exagerat de buna a mers perfect dupa drumul relaxant Bacau-Iasi. Si ptr ca seara nu se putea incheia asa, cu una cu doua, ne-am mutat la mine. Afinata, muschi afumat, slanina afumata, ceapa rosie, wasabi si paine prajita, vin, narghilea si wii au fost micile placeri care au completat seara. Bineinteles prietenii au condimentat toate aceastea numai bine si au facut ca aceasta seara sa fie la fel de perfecta ca intreaga zi. Ce pot sa spun? Viata e frumoasa.

Thursday, January 08, 2009

Hello my blog,

Long time no see! Ador expresia asta in engleza. Si suna de o mie de ori mai bine decat "nu ne-am vazut de mult timp". Dar sa nu ma abat de la subiect chiar daca asa as scrie un post nesfarsit despre cat de incompleta si putin melodioasa mi se pare limba in care gandesc si vorbesc in cea mai mare parte a timpului. Asadar, nu ti-am mai scris nimic in ultimul timp nu ptr ca nu s-a mai intamplat nimic sau nu am vazut si facut nimic interesant. Dimpotriva. Au fost zile pline, cu bucurie si tristete, cu multe raspunsuri dar cu si mai multe intrebari. Cred ca va fi un an bun si voi incerca sa povestesc cat mai multe din evenimentele ce vor urma. Un an bun tuturor!